3D Modellezés

3D Modellezés, 3D Termék képek készítése, 3D Grafika

Lemodelezzük létező és/vagy (még) nem létező termékeit is, rövid animációt készítünk hozzá, reklámfilmbe is illesztheti.

Lemodellezzük, és fotorealisztikus rendert készítünk meglévő vagy fejlesztés alatt lévő termékéről. Legyen szó bármely területről: Ipari formatervezés, építészet, autóipar, CAD/CAM rendszerek, rapid prototípusgyártás, terméktervezés.

Akár pár fotó, leírás is legendő a munka megkezdéséhez. Az elkészült modell alkalmas arra, hogy 3D nyomtatási technológia segítségével fizikailag is testet öltsön. 3D termék pre-vizualizációk fotorealisztikus elkészítése. Dobozok, csomagolások tervezése, 3 dimenziós képek készítése, még a gyártás megkezdése előtt! A termékéről készült 3D modellt könnyedén beillesztheti weboldalára is, Kérje ajánlatunkat!

Tárgyak 3D szkennelése, 3D Digitalizálás

Célja lehet létező tárgyak replikálása, átalakítása vagy értékmegőrzése. A szkennelés végeredményeként létrejövő 3D modell lehet textúrázott vagy textúra nélküli mesh háló. Fotószkennelés technikával vállaljuk meglévő tárgyak digitalizálását, reprodukcióját, átalakítását, előkészítését 3D nyomtatáshoz. Az átadott 3D szkennek (objektumok) nyomtathatók vagy továbbszerkeszthetők, felhasználhatóak 3D animációs bemutatókban, reklámokban, valamint játékokban is. Települések, telephelyek, ingatlanok, szobrok színes háromdimenziós vektorgrafikus vázrajzát, pontfelhőit állítjuk elő, textúrázás után felhasználható prezentációkhoz, 3D nyomtatáshoz, 3D animációkhoz és 3D játékkörnyezetbe is ültethetőek.

Weboldalba ágyazható 3D modellek

Számtalan előnnyel rendelkezik a web-alapú 3D. VR és AR hirdetésekként is használható, de a legfőbb erénye a legegyszerűbb is:

A 3D technológia megengedi a felhasználónak, hogy valóban megtapasztalja a terméket, megvizsgálja minden szögből, és a legapróbb részleteit is megismerhesse, még a megrendelés előtt. 3D modellek marketing célú használata cége professzionális hozzáállását, és minőségre való törekvését is tükrözi.

Jellemző felhasználási területek: webáruházakban termékek prezentálására, látványtervek bemutatására használható. Különböző színminták, textúrák is előre megadhatóak, így könnyen váltogathat közöttük a néző. Az interaktivitás egyetlen valós módja a 3D megoldásokban rejlik!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tekintse meg referenciáinkat!

3D Nyomtatás és prototípusgyártás

A 3D nyomtatással lehetséges a kisszériás gyártási feladatok elvégzése, hiszen az egyik legrugalmasabb és legköltséghatékonyabb megoldást kínálja kis szériák és nullsorozatok gyártására. Használhatjuk designer termékek, ajándékok, makettek, egyedi tárgyak, prototípusok, alkatrészek előállításához, az ötletek még azelőtt tökéletesíthetők, hogy a vezetőknek, ügyfeleknek mutatnánk be azokat. Marketingcélokra is kiválóan alkalmas. A mérnökök és tervezők kézzel fogható valóságában is megvizsgálhatják a következő nagy ötletet, megvalósíthatják a javításokat, és költséghatékonyan megszüntethetik a hibákat.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Prémium minőség, prémium ügyfeleknek

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Email címét csak az árajánlatunk küldéséhez használjuk fel, nem tároljuk. Kérjük pipálja ki az adatkezelési nyilatkozat elfogadását.