Kísérleti jelleggel került feltöltésre egy Buddha tematikájú NFT kollekció a Featured by Binance oldalára. Hamarosan egy átfogó cikkben lépésről lépésre bemutatjuk a feltöltés folyamatát, a legelső lépéstől kezdve.
A Featured by Binance a Binance inkubátor programján belül került létrehozásra, és egy viszonylag új, 2021 Júniusában indult oldalról van szó. A Binance NFT oldalára jelenleg még csak válogatott alkotók munkái kerülhetnek ki, itt viszont bárki létrehozhat és értékesíthet NFT-ket, pont mint az OpenSea oldalán – ellenben azzal, ami már erősen túltelített, itt gyakorlatilag még elsők lehetünk bizonyos témakörökben.

Az első Buddha tematikájú NFT kollekciót hoztuk létre a Featured by Binance oldalán, szinte minimális feltöltési költségek mellett. A kollekció 20 darabból áll, mindegyik egyedi, csak az alapjuk közös. Sehol máshol nem érhetőek el.

A kollekció elérhető a Featured by Binance oldalán.

Pár NFT a kollekcióból:

Original Buddha NFT
Party Buddha NFT
Crypto Miner Buddha NFT

Hetente jelentkezünk NFT tartalmakkal, melyekkel bemutatjuk a híreket és az általunk fontosnak vagy maradandónak ítélt trendeket, és lehetőségeket. Alapvetően mi a az alkotóművészek oldaláról kívánjuk megközelíteni a témát, ebben kívánunk segítséget és eligazodási pontokat találni, nem a felvásárlói gyűjtői oldalról. Ezért az oldalon található információk nem tekinthetőek pénzügyi tanácsadásnak.


Iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket Facebookon is!