Interaktív 3D megoldások

360 Fokos, Virtuális Valóság Animáció készítés

Az általunk elkészített 3D látványtervekben VR eszközök segítségével ténylegesen bejárható a megálmodott virtuális tér. Prezentálja elképzeléseit ügyfeleinek VIRTUÁLIS VALÓSÁG szemüvegen keresztül! A végeredmény igazán lenyűgöző, és izgalmas lesz.

A hagyományos, és 3D animációs filmeket ötvözzük a 360 technológiával, így olyan animációs filmeket vagy képeket hozunk létre, melyekben körbe lehet nézni, a szó szoros értelmében. Nyűgözze le ügyfeleit ezzel a fantasztikus élménnyel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tekintse meg referenciáinkat!

3D Játékfejlesztés

A 3 dimenzióban létrehozott tér megelevenedik: hasonlóan egy számítógépes játékhoz, bejárhatjuk a teret, akitválhatunk különböző funkciókat, aktív részesei lehetünk a virtuális világnak. Az interaktív játékkal bemutathatja termékét, szolgáltatását, üzletét, beágyazhatja weboldalába. Az interaktív játékokban rejlő marketing potenciál VÉGTELEN, mivel a legszélsőségesebb ötletek is megvalósíthatóak. Mutassa be cégét, termékeit a lehető legnépszerűbb, és legkönnyebben befogadható, játék formájában! Android, iOs, PC és még megannyi platformon.

Próbálja ki interaktív demónkat!

GAME START

interaktiv_jatek

3D Hologram készítés

Vállaljuk Hologramok készítését az adott eszköz specifikációinak megfelelően. Nyűgözze legy ügyfeleit a scifi-k technológiájával, egy igazi hologrammal mutassa be termékét és szolgáltatását! Hologramos technológia esetén más megközelítést kell alkalmaznunk, mint a hagyományos displayekre készült 3D animációknál. Fontos a folyamatos, lehetőleg forgó mozgás, és hogy minden, a hologramban szereplő elemnek legyen mélysége. Segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában, bérbevételében is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tekintse meg referenciáinkat!

Kiterjesztett valóság (AR - Augmented Reality)

A Virtuális Valóság elrepíthet bárhova, a Kiterjesztett Valóság pedig bármit házhoz hoz. Lehetőséget nyújt a nézők számára, hogy saját otthoni vagy irodai környezetükben próbálhassák a terméket, anélkül, hogy az fizikailag valóban jelen lenne.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tekintse meg referenciáinkat!

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Prémium minőség, prémium ügyfeleknek

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Email címét csak az árajánlatunk küldéséhez használjuk fel, nem tároljuk. Kérjük pipálja ki az adatkezelési nyilatkozat elfogadását.