3D modellezés / 3D nyomtatás

Tárgyak 3D szkennelése, 3D Digitalizálás

Célja lehet létező tárgyak replikálása, átalakítása vagy értékmegőrzése. A szkennelés végeredményeként létrejövő 3D modell lehet textúrázott vagy textúra nélküli mesh háló. Fotószkennelés technikával vállaljuk meglévő tárgyak digitalizálását, reprodukcióját, átalakítását, előkészítését 3D nyomtatáshoz. Az átadott 3D szkennek (objektumok) nyomtathatók vagy továbbszerkeszthetők, felhasználhatóak 3D animációs bemutatókban, reklámokban, valamint játékokban is. Települések, telephelyek, ingatlanok, szobrok színes háromdimenziós vektorgrafikus vázrajzát, pontfelhőit állítjuk elő, textúrázás után felhasználható prezentációkhoz, 3D nyomtatáshoz, 3D animációkhoz és 3D játékkörnyezetbe is ültethetőek.

Weboldalba ágyazható 3D modellek

Számtalan előnnyel rendelkezik a web-alapú 3D. VR és AR hirdetésekként is használható, de a legfőbb erénye a legegyszerűbb is: A 3D technológia megengedi a felhasználónak, hogy valóban megtapasztalja a terméket, megvizsgálja minden szögből, és a legapróbb részleteit is megismerhesse, még a megrendelés előtt. 3D modellek marketing célú használata cége professzionális hozzáállását, és minőségre való törekvését is tükrözi. Jellemző felhasználási területek: webáruházakban termékek prezentálására, látványtervek bemutatására használható. Különböző színminták, textúrák is előre megadhatóak, így könnyen váltogathat közöttük a néző. Az interaktivitás egyetlen valós módja a 3D megoldásokban rejlik!

3D Nyomtatás / Makettek készítése

A 3D nyomtatással lehetséges a kisszériás gyártási feladatok elvégzése, hiszen az egyik legrugalmasabb és legköltséghatékonyabb megoldást kínálja prototípusok gyártására. Használhatjuk designer termékek, ajándékok, makettek, egyedi tárgyak, prototípusok, alkatrészek előállításához, az ötletek még azelőtt tökéletesíthetők, hogy a vezetőknek, ügyfeleknek mutatnánk be azokat. Marketingcélokra is kiválóan alkalmas. A mérnökök és tervezők kézzel fogható valóságában is megvizsgálhatják a következő nagy ötletet, megvalósíthatják a javításokat, és költséghatékonyan megszüntethetik a hibákat.

A 3D nyomtatás alkalmas arra, hogy méretarányos, látványos maketteket/modelleket készítsünk ügyfeleinknek. Ezek a 3D nyomtatott makettek a laikusoknak is segítik a tervek értelmezését, ráadásul azt környezetben elhelyezve lehet megmutatni. A 3D nyomtatóval készült térbeli alaprajzokat a tervezési és elfogadási folyamat támogatására alkalmasak.

Galéria